NYHEDER OG ARTIKLER OM SUNDHED ✅

Dette er den ultimative start, så du kan komme i gang med dit vægttab. Alle disse artikler er skrevet af kostvejleder Sofie Lykke med hjælp fra diætist Kim Larsen og motionsekspert Else Birch som er vores team her på hjemmesiden.

Undgå alle faldgruberne i de forskellige slankekure med disse gratis artikler skrevet med fokus på at hjælpe læserne samtidig med at den nyeste forskning bliver forklaret på en letforståelig måde.

Sofie Lykke er en anerkendt diætist med mange års erfaring i Danmark.

Opdateret: 15 Maj, 2024.

Ansvarlig redaktør på siden er Sofie Lykke som har en akademisk baggrund som inkluderer en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed fra Københavns Professionshøjskole og en uddannelse som personlig træner.

Nyheder om velvære og sundhed

Her er nogle af de seneste artikler, jeg har skrevet om sundhed, velvære og livsstil baseret på forskellige diæter. Fordi siden ikke indeholder reklamer eller affiliate-produkter, tager det lidt længere tid at researche og skrive artiklerne:

Artiklen keto kur for begyndere.

Læs artiklen: "Keto kur for begyndere".

Artikel om 5:2 fastekuren.

Læs artiklen: "Alt om 5:2 Kuren".

Artikel om Periodisk Faste.

Læs artiklen: "Hvad er Periodisk Faste".

Artikel om fordelene ved at drikke vand.

Læs artiklen: "20 Fordele ved at drikke vand".

Artikel om at tabe sig hurtigt.

Læs artiklen: "10 bedste slankekure".

Privatlivspolitikken her på siden er meget simpel og nem at huske. Vi gemmer ingen informationer om hverken dig eller dine elektroniske enheder.

Sofie Lykke er diætist og forfatter på effektivslankekur.dk