KONTAKT SOFIE LYKKE ✅

Hej, mit navn er Sofie Lykke, og jeg kom til verden den 23. marts 1978 på en kraftig snevejrsdag. Jeg nærer en stor interesse for sundhed og strategier til trivsel.

Min akademiske baggrund fra Københavns Universitet og en professionshøjskole omfatter en professionsbachelor i ernæring og sundhed. Denne uddannelse har lagt grunden til min forståelse af kroppens krav og komplekse natur.

Min rejse inden for sundhedssektoren har også ledt mig til at blive en certificeret yoga instruktør, og senere har jeg videreuddannet mig som personlig træner i 2017 for at kunne tilbyde en holistisk tilgang til sundhed, så jeg bedre kan hjælpe mine klienter.

Hvis du har spørgsmål, feedback eller behov for vejledning og assistance, er du mere end velkommen til at kontakte mig og vores team bag hjemmesiden.

Sofie Lykke er en anerkendt kostvejleder med mange års erfaring i Danmark.

Opdateret: 15 Maj, 2024.

Forfatter på siden er Sofie Lykke som er uddannet koistvejleder og personlig træner.

RESEARCH OG DISKUSSION OM SUNDHED

Du må også gerne skrive direkte til mig via e-mail, hvis du har information, du gerne vil dele med mig. Jeg stræber altid efter at lære mere om vægttab og personlig udvikling.

Jeg ser mig selv som en ivrig forsker og bruger meget tid på at gennemgå studier på PubMed for at støtte op om indholdet her på siden. Det glæder mig, at du ønsker at komme i kontakt med mig, så det første skridt er at læse indholdet her på siden, da det forøger vores mulighed for at opnå kontakt ♥

Jeg modtager et overvældende antal henvendelser dagligt, og for at forbedre sandsynligheden for, at du modtager et hurtigt svar, så er det vigtigt at vide, hvor du skal henvende dig.

Nå dine sundhedsmål.

MADPLANER OG KURSER

Hvis du har købt en af mine online bøger om sundhed og velvære og har brug for teknisk support, bedes du kontakte vores support på følgende e-mail: [email protected]

Dette gælder også, hvis du har problemer med at finde dit produkt og har brug for at få det gensendt osv. Jeg kan desværre ikke tilbyde support for dit produkt her på bloggen eller på Instagram, Facebook, eller via Messenger.

For at vi kan løse dit problem effektivt, bedes du skrive til support-mailadressen. Vær opmærksom på, at support mailen ikke er til generelle spørgsmål, såsom alternativer til avokado og lignende, og jeg værdsætter din forståelse for dette.

MEDIE- OG VIRKSOMHEDS HENVENDELSER

Er du journalist og ønsker at foretage et interview, er du velkommen til at kontakte mig på: [email protected]

Hvis du repræsenterer en virksomhed, deltager jeg desværre ikke i kommercielle samarbejder eller produktomtaler mod betaling. Jeg lægger stor vægt på integritet og uafhængighed i mit arbejde, hvilket betyder, at jeg ikke indgår i partnerskaber, der kan påvirke min objektivitet eller de råd, jeg tilbyder.

Min mission er at formidle troværdig og evidensbaseret information om sundhed og velvære, som kan gøre en forskel i folks liv.

KOSTVEJLEDNING OG VELVÆRE

Mit engagement i sundhedsområdet strækker sig ud over den individuelle vejledning. Jeg er aktiv i forskellige netværk og faglige fora, hvor jeg deler min viden og erfaringer med ligesindede. Dette samarbejde bidrager til en kontinuerlig udvikling af mine kompetencer og sikrer, at den vejledning, jeg tilbyder, altid er opdateret med de seneste forskningsresultater.

Hvis du er interesseret i at følge med i mine seneste opdagelser og indsigter inden for sundhed og velvære, så opfordrer jeg dig til at følge med på min blog og mine sociale medieplatforme. Her deler jeg regelmæssigt artikler, tips og personlige refleksioner, der kan inspirere til en sundere livsstil.

Til sidst vil jeg sige, at din sundhed og trivsel er min højeste prioritet. Uanset om du søger råd til ernæring, motion, stresshåndtering eller generelt velvære, så er jeg her for at støtte dig på din rejse mod et sundere og lykkeligere liv.

Langtidsholdbare resultater

Den kostvejledning, og de informationer som jeg tilbyder her på siden, skal føles naturlig og rigtig i dit liv. Du skal kunne se dig selv leve efter disse principper i lang tid, så du kan opleve håndgribelige resultater.

Det er min mission at alle mine læsere vil være i stand til selv at lave den optimale kostplan, som passer perfekt til dig og dine behov. Jeg ønsker at lære dig at lytte til din krops signaler.

Når det lykkes, bliver resultaterne langvarige og effektive.

Sundhed er også en mental tilstand

Vejledning baseret på både fakta og erfaringer vil ikke kun bidrage til din fysiske sundhed, men også dit selvbillede, din selvrespekt og din selvtillid er mindst lige så vigtige som det fysiske aspekt.

Jeg vil lære dig teknikker til selvomsorg i dine daglige valg. Støtte dig i at sætte sunde grænser – både for dig selv og over for andre. Vise dig, hvordan du kan pleje dig selv uden at ty til mad, drikkevarer og søde sager.

Du skal føle dig stærk. Stå fast på egne ben og være klar og tydelig i dine personlige valg. Du skal være glad, finde indre fred og have tro på dig selv og dine mål. Jeg er her for at guide og støtte dig hele vejen.

Sofie Lykke er ansvarlig redaktør på siden.

Privatlivspolitikken her på siden er meget simpel og nem at huske. Vi gemmer ingen informationer om hverken dig eller dine elektroniske enheder.

Sofie Lykke er diætist og forfatter på effektivslankekur.dk